Monaco

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Monaco

Nekretnina na prodaju u Monaku

Visoka kupovna moć čak i nekoliko građana koji žive u Kneževini čini gradsku državu s pogledom na Mediteransku obalu idealno odredište stranim tvrtkama koje proizvode srednje visokokvalitetne proizvode.

Kneževina Monaka ima teritorij koji se prostire na nešto više od 2 km kvadratnih, s oko 38.000 stanovnika. Budući da su male geografske i demografske dimenzije obrnute proporcionalne njegovoj golemoj sposobnosti da projiciraju pozitivnu sliku u svijetu, Kneževina je postala prestižna izložba ekskluzivnih proizvoda u luksuznom sektoru.

Mnogo je zanimljivih nekretnina za prodaju u Monaku.

Monako gospodarstvo ima izvrsno zdravlje. Državni je proračun već gotovo sedam godina u suficitu, zahvaljujući pažljivom upravljanju gospodarstvom koje se sve više temelji na prihodima od poreza na dodanu vrijednost (PDV), jedinog poreza koji poznaje Kneževinu. Europska je unija prepoznala trenutnu čestitu fazu monegaske ekonomije, zaobilazeći Monako sa svih popisa poreznih utočišta, koja je vodila međunarodne investitore da izaberu Kneževinu i privuku nove strane stanovnike.

U luksuznom tržištu nekretnina, Kneževina Monako potvrđuje se četvrti put zaredom na vrhu najskupljih kuća na svijetu, a na svom području možete pronaći mnoge luksuzne nekretnine na prodaju u Monaku.

Posjedovanje stana ne služi samo kao statusni simbol već i praktične prednosti. Strateški pristup u Francusku i sjevernu Italiju i jednostavnim 5-minutnim letom helikopterom do Nice International Airport (treća najprometnija zračna luka u Francuskoj) čini Monako atraktivnim boravištem za tzv. "Globalne trotters".

Osim toga, prebivalište u Kneževini može dopustiti stanodavcu da dobije prebivalište u Monaku i biti u bliskom kontaktu s drugim utjecajnim gospodarstvenicima iz cijelog svijeta. Veličina Kneževine također snažno ograničava broj novih projekata, što zauzvrat dodaje otpornost na vrijednost nekretnina za prodaju u Monaku.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 25919

Prodaja Posao, Monaco, Monte Carlo, Monte Carlo, monaco

Reserved negotiation
Prodaja
Posao

80 m²
Dati društvo «Sam» od 21 godina. Licence za: uvoz / izvoz - kupnju / prodaju / zakup automobila - Plovila - pokretu. Promet 14 M - Neto dobit više o...
Cod. 17731

Prodaja Ostalo (Stambeno), Monaco, Monte Carlo, Limone Piemonte, S.Lorenzo - Colle di Tenda

12,981,150.00HRK
Prodaja
Ostalo (Stambeno)

350 m²
Objekt se nalazi u planinama Limonetto, sjajan prirodni okoliš na talijanskoj strani 'Colle di Tenda', na nadmorskoj visini od 1.500 metara, a okružen...
Cod. 11716

Prodaja 4 sobe, Monaco, Monte Carlo, Monte Carlo, Monte Carlo

34,121,880.00HRK
Prodaja
4 sobe

117 m²
2 spavaće sobe apt Monte Carlu. Beautiful 117 milijuna ² apartman s terasom 17m ² na 21. katu prestižne tornja blok s 24 sata sigurnost, u blizini pla...
Cod. 8464

Prodaja 2 sobe, Monaco, Monte Carlo, Monte Carlo, Monaco

Reserved negotiation
Prodaja
2 sobe

45 m²
renovacija
Karta, kretanje cijena i statistike
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB